9411 6032 08:30 - 18:00

Lanolinbehandling

Vi utfører antirustbehandling med Lanolin olje fra den anerkjente produsenten Prolan som også leverer antirustprodukter til NATO, skipsindustrien og offshore.

Lanolin olje stopper eksisterende rust og forhindrer videre rustangrep. Rusten mettes med olje som deretter fortrenger vann og fuktighet også der det er salt tilstede på understellet.. Oljen er meget penetrerende og kryper godt inn i falser og hulrom for ekstra beskyttelse. Produktet vi benytter danner i motsetning til mange andre Lanolin produkter en ytre film som er vesentlig mer motstandsdyktig mot mekanisk slitasje.
Prolan Lanolinoljer vaskes ikke bort og tåler opptil 170 bar høytrykk, noe som også øker levetiden på behandlingen vesentlig.

Vi demonterer plastdeksler, rengjør med trykkluft og tørker eventuelt fuktige flater med varmluft. Deretter behandler vi understellet, hjulhus og alle hulrom som innsiden av kanaler, ramme, dører, bakluke og panser grundig med produkter fra Prolan serien.

Alle behandlinger utført hos oss leveres med garanti og bilen er klar for henting samme ettermiddag.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende antirust behandling med lanolin olje eller for bestilling av time.