9232 1261 Timebestilling: booking@bergenbilpleie.no

Keramisk Lakkforsegling

En keramisk lakkforsegling er en langvarig beskyttelse med en syntetisk coating som beskytter lakken meget godt mot alle typer forurensninger som UV stråler, vei salt, asfaltrester, nedbør, luftforurensninger, oksidering og mekanisk slitasje. En god keramisk lakkforsegling gjør i tillegg lakken mer motstandsdyktig mot riper.

Keramisk lakkforsegling kommer i flere utgaver med forskjellig varighet. Våre alternativer har varighet fra 2 år til 6 år på de mest avanserte behandlingene. Enkelte lakkforseglinger er beregnet spesifikt for kjøretøyets lakk, mens andre i tillegg kan benyttes på lykter og plastdetaljer. Vi sørger for å gi deg den nødvendige informasjon om de forskjellige behandlingsalternativene, slik at du får den løsningen du ønsker til riktig pris.

Før vi starter med å legge keramisk lakkforsegling er det meget viktig at lakken er helt ren og fri for feil. Dersom kjøretøyet er noen år utfører vi en lakkrens/maskinpolering før legging av selve lakkforseglingen for best mulig resultat og for at vi skal kunne utstede garanti i henhold til valgte behandling.
I motsatt fall vil fremmelegemer og skitt bli «kapslet» inn under forseglingen, noe de færreste av oss ønsker.

I tillegg til at lakken blir meget godt beskyttet og oppnår en dyp og flott glans, blir renhold av bilen også vesentlig enklere etter gjennomført behandling da skitt ikke fester seg til lakken på samme måte som tidligere. Dette gjør at du i de fleste tilfeller ikke behøver å benytte kraftige avfettingsmidler i forbindelse med bilvasken, noe som også er positivt for miljøet.

Ta gjerne kontakt med oss for mer info om våre behandlingsalternativ for keramisk lakkforsegling, eller se vår prisliste for nærmere informasjon.